Na sever... a na jih

14.09.2016 13:09

 

Bude to právě takhle hláška, která zvítězí ve velké anketě o nejoblíbenější cimrmanovský citát? To ještě nevíme, i tak vás ale už dnes zveme na sever.  Konkrétně do Příchovic a Tanvaldu, kde 1. října 2016 vypukne oslava „Půlstoletí s Cimrmanem“ a kde soubor Divadla Járy Cimrmana slavnostně zahájí svou 50. sezonu.

Na celý den je pro vás připravený stylový program: můžete se těšit na spanilou cyklojízdu a pochod v historických kostýmech, křest vzpomínkové knihy Půlstoletí s Cimrmanem nebo hudební vystoupení členů souboru. Přímo na oslavách 1. října také Zdeněk Svěrák představí vítěze jedinečné ankety o nejoblíbenější hlášku z her Járy Cimrmana. A výsledky ankety můžete stále ještě ovlivnit!  

 

Hlasování


Jára Cimrman baví. Jára Cimrman ale i pomáhá. Chcete pomáhat s ním? Přispějte do sbírky Cimrman pomáhá, která se rozdělí mezi Nadační fond Českého rozhlasu Světluška, Centrum Paraple podporované Zdeňkem Svěrákem a Nadační fond Slunce, který podporoval Ladislav Smoljak. Jednou z možností, jak přispět, je zaslání dárcovské SMS ve tvaru DMS_CIMRMAN na číslo 87777. Zaplatíte 30 Kč, Cimrman pro sbírku obdrží 28,50 Kč.