I letos se na pražském Andělu rozezní Febiofest Music Festival

23.02.2014 15:36

 

 

Srdečně Vás zveme na další ročník hudebního festivalu, který doprovodí MFF Febiofest od 21. do 28. března 2014. Vstup na všechny kapely je zcela zdarma.

 

Program, ve kterém si vybere každý

Večer co večer vystoupí dvě různé kapely, na které naváže DJ a after-party.

První večer, tedy v pátek 21. března odstartuje Febiofest Music Festival hiphopová skupina Defuckto. Na pódiu je doprovodí taneční skupina a těšit se můžete i na hiphopový battle.
 

Den na to vystoupí největší hvězda celého programu, česko-američtí Airfare. Momentálně doprovází českou skupinu Kryštof na jejich celorepublikovém turné, z kterého na večer přijedou právě i do Prahy.

 

Vybrali jsme pro Vás kapely napříč žánrovým spektrem, takže si určitě najdete to, co je Vašim uším i srdci příjemné. Mimo Defuckto a Airfare vystoupí dále:

  • alternativně-exprimentální Vladivojna La Chia

  • elektroničtí The Soul Science a Animal Gigolo

  • reggae band Pub Animals

  • ostravský pop-rockový objev Fiha

  • třikrát uvidíte polskou Agnieszku Kapuscinskou, která vystoupí se svým sólovým projektem Agu a poté jako zpěvačka při koncertech skupin The Science a Džezvica

  • na závěr určitě přijďte na disco-funkovou kapelu Megaphone

Kde se toto všechno stane?

V garážích v -3 podlaží pražského kina Cinestar Anděl. Těšit se můžete na relaxační zónu, stánky s občerstvením připravené pro filmové diváky i hudební posluchače Febiofestu a hlavně na skvělou atmosféru, kterou si nejlépe vychutnáte se svými přáteli.

Celý program najdete zde. Přijďte, pozvěte další, je to zdarma.