Sleva 20% doZOO: S jízdenkou MHD

25.11.2014 10:28

Pražská zoo odstartovala kampaň se sloganem „Zhodnoťte znovu svou jízdenku“, snaží se tím posílit ekologické způsoby dopravy do zoo.

Zoonabízí návštěvníkům, kteří v době od 1. listopadu do 31. prosince 2014 nechají doma své auto a přicestují do zoo MHD, vlakem či parníkem, slevu na jednorázové dětské a dospělé vstupné ve výši 20 %. Pro uplatnění 20% slevy v rámci kampaně Zhodnoťte znovu svou jízdenku je u pokladen Zoo Praha nutné předložit jízdenku Českých drah, Dopravního podniku Praha či Pražské paroplavební společnosti s datem shodným s datem návštěvy zoo.

„Pražská zoologická zahrada podporuje ekologické způsoby dopravy dlouhodobě. V roce 2008 poprvé vyjel i tzv. zoobus – speciální autobusový spoj poháněný plynem, který během hlavní sezóny jezdí kyvadlově mezi zastávkami Nádraží Holešovice a Zoologická zahrada, a to za symbolickou 1 korunu. Během letních měsíců byl v provozu dokonce každý den,“ řekl ke kampani Vít Kahle, vedoucí oddělení marketingu Zoo Praha.

Detailní informace k uplatnění slevy jsou k dispozici na webových stránkách Zoo Praha: https://www.zoopraha.cz/kampane/ekosleva.